Нови заплати в сила още от следващата седмица
#111 Pleven United 05.02.2018 23:57
Pleven United
136 Posts
Since 25.02.2009

Red London това са проблеми, с които тепърва предсоти да се сблъскаш. Не виждам от позицията на постигнал какво в играта се изказваш? Вземи няколко титли, и тогава коментирай заплатите.

Проблемът при заплатите ако може въобще да се нарече проблем е че няма как да имаш основен отбор, който да се бори в ЛШ и дублиращ отбор от "мърши" - хем са много скъпи хем конкуренцията вече е доста ожесточена в групите и достигаме до нормалното ... или се концентрираш в ЛШ или в първенството. Всеки сам да си направи избора, но с две ръце подкрепям заплатите, защото са нещо свежо в играта и трябва вече човек и с тях да се съобразява.

dedadra уважавам те като мениджър, но каквото е за теб такова е и за всички. Който иска да е повече трябва $$$ както е в реалния живот.

#112 Removed user 06.02.2018 06:29
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Red London това са проблеми, с които тепърва предсоти да се сблъскаш. Не виждам
от позицията на постигнал какво в играта се изказваш? Вземи няколко титли, и
тогава коментирай заплатите.

Проблемът при заплатите ако може въобще да се нарече проблем е че няма как да
имаш основен отбор, който да се бори в ЛШ и дублиращ отбор от "мърши" - хем са
много скъпи хем конкуренцията вече е доста ожесточена в групите и достигаме до
нормалното ... или се концентрираш в ЛШ или в първенството. Всеки сам да си
направи избора, но с две ръце подкрепям заплатите, защото са нещо свежо в играта
и трябва вече човек и с тях да се съобразява.

dedadra уважавам те като мениджър, но каквото е за теб такова е и за всички.
Който иска да е повече трябва $$$ както е в реалния живот.</blockquote>
Добре но като няма опция за увеличаване на приходите а само се решава да се увеличават разходите всички ставаме със завързени ръце .И преди го казах ще се сългася с тази промяна но все пак и да се даде възможност и да се мениджъра да увеличава и приходите със сградите например ъвеличаване на левела да не се ограничава само до 100 лвел нова сграда за приходи и по-големи приходи от ект шампионата и домакинските мачове но това го няма и затова решението не е правилно !!!

#113 Liverpool92 06.02.2018 10:36
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

И все пак се увеличиха приходите от класиране след края на сезона. Честно казано, аз не виждам смисъл да се увеличат заплатите ако и приходите бъдат увеличени драстично. Дали ще плащам заплати от 40 000 на седмица и ще получавам приход от 38 000 или заплати от 13 000 и приход от 11 000 няма смисъл.

#114 Red London 06.02.2018 15:32
Red London
91 Posts
Since 26.11.2017

Само да ти кажа,че съм играл играта и преди време и съм плащал и заплати,някои мениджъри ме помнят други не и знам какво е и съм си правил много добре сметките.Слабия мениджър винаги ще затъне финансово а добрия ще изгради отбор на който да му отговарят финансите а не само и само да стане шампион за да взема бонус от "значката" в профила8)

#115 dedadra 06.02.2018 16:37
dedadra
128 Posts
Since 01.06.2010

благодаря за поучаването Red London! само да ти кажа,че пиша тук не заради себе си,а заради играта. аз мога да си правя сметката,добре съм с математиката. и както каза Pleven United,каквото за мен,това и за другите, с което съм напълно съгласен. нито рева,нито се оплаквам,нито се правя на "моралист". и да подчертая,понеже явно ме разбирате погрешно- АЗ ПОДКРЕПЯМ НОВИТЕ ЗАПЛАТИ,но ... с изключение на СТ. ЗАЩО? щях да приема едно нормално увеличение за СТ от 2-3 пъти общо. но в сегашната ситуация, 2-3 пъти увеличение се отнася за 17-18г СТ.а при 30-31 г СТ увеличението е 5-7 пъти. е това нормално ли е ,или морално,(rofl) ? не е ли комерсиално? както каза ти,да си добър мениджър,означава да си правиш сметката и да само издържаш отбора. но как ? сега ще отговоря. за да създадеш и отгледаш 1 СТ от 15г до 31г,ще ти струва около 1200000-1500000 кредита,отделно левро за спец тренировки. и на 31 г той е непродаваем и за половината от тази сума,за леврото няма да коментирам. т.е. ако отлгедаш 5 СТ,за 15-16 сезона ще си да кажем 3000000 назад с кредитите,които можеш единствено да възстановиш с обмяна на 10000 левро за 500 лв. ха честито! щеше да е друго например,ако щом притежаваш СТ,ти се вдига малко дохода на фен магазина,нали все пак голяма част от високите заплати на така наречените звезди,се плащат именно от дохода от продажба на артикули с техните имена.да можеш стъпка по стъпка да достигнеш някакво прилично ниво и разбира се ,ако искаш успехи ,трябва да извадиш и от джоба някой лев,но в рамките на разумното. та какво имам в предвид ,като казвам,че играта се комерсиализира прекалено много- ами трябва да набуташ 2-3 години 3000 и нагоре лева,да не казвам,че има и по-страшни случаи на колосални суми,за да стигнеш големите и развитите и да можеш да се бориш да си им конкуренция. моите титли дойдоха след 7-та година,защото не исках да влагам такива колосални суми.аз създавах и развивах играчи,които на определена възраст продавах,за да събера средства,когато му дойде времето,да купя качествени -14-15 г играчи и да направя отбор,с който да се боря за трофеи. аз за себе си съм взел решение,нямам намерение да наливам такива средства в една игра,нямам комплекси за избиване. но ме е яд,че се хвърля прах в очите на някой заблудени и на новите потребители.
това беше,приключвам с темата. лек ден на всички!(beer)

#116 Corinthians 06.02.2018 17:11
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

dedadra незнам за какъв прах говориш, но идеята е да не може да си позволи всеки един по 5 СТ, а именно само когато прецени, че иска да се бори за нещо или кой какъвто път за развитие прецени, че е добре за него, защото от това което казва има поне 30 отбора, които без проблем си взимат 5 СТ и си ги отглеждат е сега вече няма да е така.

#117 Girondins Bordeaux 06.02.2018 17:27
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

След като внимателно обмислих увеличението на заплатите,мога да кажа че съм ЗА.
Причината е една единствена-идва момент в който отборите получават само приходи и няма къде да се изхарчат освен за футболисти,но колкото и да харчиш дневния ти кредит пак пълни хазната.
Мога да дам съвет на отборите ,които търсят финансова стабилност да започнат с развитието на млади футболисти ,които след време да продадат,както е в реалния футбол,не е нищо сложно а големите отбори със радост биха се бръкнали с 3-4 млн. за добър футболист ;)

#118 dedadra 06.02.2018 17:53
dedadra
128 Posts
Since 01.06.2010

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>dedadra незнам за какъв прах говориш, но идеята е да не може да си позволи всеки
един по 5 СТ, а именно само когато прецени, че иска да се бори за нещо или кой
какъвто път за развитие прецени, че е добре за него, защото от това което казва
има поне 30 отбора, кои ,за да пояснявате каква била идеятао без проблем си взимат 5 СТ и си ги отглеждат е сега
вече няма да е така.</blockquote>
о,радвам се че г-н Админа е на едно мнение с мен,т.е. ,че играта комерсиализира по този начин.не може всеки един да има 5 СТ,само големите.а всеки,който би искал да ги достигне,ще трябва да се бръкне здраво. ето това е прах в очите,г-н админ! казвате основната идея,но без продължението. и като се замисля,явно съм казал точно истината,жегнал съм баш където трябва,за да ми отговорите веднага и да пояснявате каква била идеята. благодаря за бързата реакция!
П.С. Очаквам наказание...

#119 Removed user 06.02.2018 18:13
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>dedadra незнам за какъв прах говориш, но идеята е да не може да си позволи всеки
един по 5 СТ, а именно само когато прецени, че иска да се бори за нещо или кой
какъвто път за развитие прецени, че е добре за него, защото от това което казва
има поне 30 отбора, които без проблем си взимат 5 СТ и си ги отглеждат е сега
вече няма да е така.</blockquote>
Тогава премахни ст вече да няма в играта защо съществуват ?И защо ст-та за много по-драстично увеличение на заплатите сравнение със останалите въпреки че става дума за млади играчи
Това не е честно

#120 Чаворселона 06.02.2018 18:23
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

За заплатите честно казано нямам конкретно виждане за добро или за лошо е. От една страна се изкарва кредит, който в един момент ще започнеш да се чудиш какво да правиш (това за старите отбори), от друга новите наистина ще трябва да вкарват повечко пари за да наваксват изоставането. По скоро мисля, че е за добро, но ще видим. Мен повече ме притеснява, че СТ стават една невъзвращаема инвистиция. Когато дойде време да го продадеш, няма да има кой да го вземе (особено след 32 години). Дано греша.